livrare gratuită
Selectează o Pagină

Bandaj p-u epicondilită cu pernuțe siliconice Wingmed (W202)

300 MDL

Bandajul pentru epicondilită cu pernuțe de silicon este conceput pentru ameliorarea simptomelor asociate cu microtraumatisme sau inflamații ale punctelor de atașare a tendoanelor la epicondilii cotului. Bandajul asigură o compresie țintită a tendoanelor afectate, reducând tensiunea și vibrațiile. O plăcuță de silicon oferă un suport suplimentar epicondilului, ameliorând durerea prin dispersarea presiunii și stabilizarea zonei lezate. Este o soluție neinvazivă în caz de epicondilitei, permițându-vă să duceți un stil de viață activ. Dimensiune universală.

Descriere

Acest tip de bandaj este deosebit de util pentru cei care se confruntă cu disconfort în timpul activităților care implică mișcări repetitive ale brațului (muncă, sport). Curelele reglabile asigură o potrivire personalizată și permit ca orteza să fie adaptată la orice dimensiune a cotului.

Este util să cumpărați bandaj de silicon pentru epicondilită pentru următoarele probleme:

  • Epicondilită laterală și/sau medială
  • Inflamație a tendoanelor mușchilor antebrațului (tendinită).
  • Stabilizarea cotului în timpul activităților sportive (tenis, volei, golf)
  • Prevenirea traumelor cronice la locul de muncă

În Chișinău puteți cumpăra bandajul pentru epicondilită cu pernuțe de silicon în rețeua de magazine medicale Medhelper – str.Korolenko 9 și str. Toma Ciorba 24 . De asemenea, puteți comanda online sau prin telefon. 079 45 45 04, 079 31 00 30, 079 31 00

Este posibilă livrarea cu plată in orice loc din Moldova.

 

Comandă produsul