livrare gratuită
Selectează o Pagină

Rdiculopatia (lombosciatica) în sens științific este disfuncția radiculară cauzată de leziuni compresionale ale rădăcinii nervului spinal, provocate de degenerarea discală sau hernia de disc. Percepția habituală a noțiunii de „radiculită”  se traduce prin orice durere survenită la nivelul lombar.

Episodul acut de radiculopatie lombară poate fi declanșat de mai multe cauze: suprasolicitarea spatelui, mișcări bruște, hipotermia determinată de aflarea îndelungată sub curenții de aer ai condiționerului, ridicarea greutăților și altele. În rezultatul acestor activități apare un spasm muscular și se instalează o durere acută și un disconformt maxim în zona lombo-sacrală.

În astfel de cazuri, de cele mai multe ori pentru a înlătura sindromul dolor, pacineții apelează la terapia antiinflamatorie sau achiziționează o centură lombară anti-radiculită.

Cel mai eficient mod de a rezolva această problemă este achiziționarea centurii pentru radiculopatia lombară de la Aspen (SUA). Acest dispozitiv medical de ultimă generație va ameliora rapid spasmele musculare, va calma durerea și va preveni reapariția lombalgiei.

Cum funcționează centura Aspen în caz de radiculită lombară?

În magazinul nostru MedHelper puteți cumpăra o centură pentru radiculită de la Aspen – o companie americană specializată în probleme ale coloanei vertebrale, care produce centuri ortopedice speciale testate clinic și cu certificare internațională.

Această centură ortopedică este capabilă să:

  • Relaxeze mușchii spasmați ai spatelui. Tehnologia inovatoare patentată Independent Compression System elimină într-un mod eficient spasmele musculare de la nivelul coloanei lombare.
  • Elibereze rădăcinile nervoase comprimate. Relaxând mușchii profunzi ai spatelui, centura pentru radiculopatie Aspen eliberează rădăcina nervoasă de presiunea intervertebrală și calmează rapid durerea.
  • Protejeze spatele de traumatisme grave. Fixarea fiabilă a coloanei vertebrale cu o centură ortopedică minimizează riscul supraîncărcării și deplasării discurilor intervertebrale.

În magazinul specializat MedHelper, oferim fiecărui client din Moldova trei modele diferite de brauri anti-rediculită ce aparțin mărcii americane:Aspen LumbarAspen OTS642Aspen OTS648

La MedHelper puteți achiziționa centura ortopedică pentru radiculopatie de dimensiunea potrivită și la un preț atrăgător. Oferim consultație gratuită și condiții confortabile pentru a măsura și alege

Puteți consulta specialistul nostru în legătură cu acest subiect prin telefon sau puteți comanda o centură Aspen cu reducere de 15% direct pe site-ul nostru.