livrare gratuită
Selectează o Pagină

Soluția perfectă ce permite continuarea activităților cotidiene obișnuite

Imobilizarea îndelungată în poziţii incomode a corpului, efortul neadaptat acționează negativ asupra musculaturii spatelui și asupra coloanei vertebrale. Suprasolicitarea coloanei vertebrale determină slăbirea și spasmarea musculaturii paravertebrale și a tasării discurilor intervertebrale. În consecință se perturbă vascularizația, se acumulează acid lactic  la nivelul fibrelor musculare, ceea ce duce spre instalarea sindromului dolor cronic la nivelul spatelui, în special în proiecția sectorului lombar. Prevenirea consecințelor nefavorabile este cea mai bună tactică terapeutică, astfel, achiziționarea unui brâu pentru susținerea spatelui vă va proteja spatele și vă va permite să continuați activitățile cotidiene fără durere și fără disconfort.

Pentru a alege cele mai calitative orteze ortopedice din Moldova, vizitați magazinul specializat MedHelper. Doar la noi, puteți cumpăra centura pentru susținerea spatelui în orice dimensiune dorită. Propunem atenției dumenavoastră corsetele și centuri pentru spate de la compania americană Aspen, care este lider în producția dispozitivelor ortopedice medicale  în SUA.

În ce situații este recomandat purtarea corsetului pentru susținerea spatelui?

Ortezele speciale pentru susținerea spatelui sunt recomandate persoanelor supraponderale, sedentare și celor cu activități la locul de muncă ce afectează negativ coloana vertebrală. Centura pentru susținerea spatelui oferă suport părții inferioare a spatelui, este binevenită în cazurile muncii fizice zilnice dar și în cadrul profesiilor asociate cu suprasolicitarea mușchilor spatelui și a coloanei vertebrale în general.

  • Profesiile unde este necesar statul in picioare. O creștere a sarcinii exercitate asupra regiunii lombare este observată în rândul chirurgilor, chelnerilor, consultanților în vânzări, agenților de securitate etc.
  • Muncă pe șezute prelungită. În comparație cu poziția verticală, sarcina pe coloana lombară în poziție șezândă este de 7 ori mai mare. Șoferii, lucrătorii de birou, casierii din supermarketuri și alții se confruntă cu acest lucru.
  • Postură incorectă la locul de muncă- ședere prelungită în poziție înclinată Stresul constant pe coloana vertebrală într-o poziție incomodă are, de asemenea, un efect negativ. Vorbim despre lucrul în agricultură, servicii de instalare și curățenie, profesia de medic dentist etc.
  • Munca în permanentă mișcare.  Poștașii, ghizii de turism și alți lucrători se confruntă cu disconfort sau crampe dureroase atunci când merg pe jos mult timp în fiecare zi.

Somnul și odihna în decubit dorsal în weekend nu va soluționa problema în sine. Din acest motiv, este recomandat să achiziționați o centură pentru a preveni problemele de sănătate legate cu profesia de șofer, ghid, lucrător agricol și reprezentant al altor profesii.

Unde puteți cumpăra centura pentru susținerea spatelui în Moldova?

Oricare persoană ce suferă de dureri de spate, în special lombare este încurajată să viziteze magazinul specializat Medhelper. Suntem reprezentantul și importatorul oficial a mărcii americane Nr. 1 de produse medicale ortopedice Aspen. Magazinul nostru deține o gamă largă de modele de produse Aspen:

Aspen LumbarOTS642OTS648OTS457 și altele.

Beneficiile centurii  pentru susținerea spatelui Aspen:

  • Reduce suprasolicitarea musculaturii – centura susține în mod constant spatele, ameliorează stresul exercitat asupra spatelui
  • Sistem de compresie independent – relaxează mușchii spatelui, elimină spasmele și durerea
  • Îmbunătățește circulația sanguină – reducerea sarcinii, eliminină acidul lactic acumulat la nivelul fibrelor musculare
  • Fixarea și susținerea sectorului lombar – prevenirea tasării, dezvoltării herniei și protruziei de disc intervertebral.

Toți clienții magazinului nostru, beneficiază de cele mai accesibile prețuri pentru achiziționarea centurilor de susținere a spatelui,  cu reducere de 15% și livrare gratuită în orice colț al Moldovei.