livrare gratuită
Selectează o Pagină

Corset toraco-lombo-sacral Aspen TLSO

6,900 MDL

Tipul Corset (orteza) ortopedic toraco-lobar, toraco-lombo-sacral
Nivelul fixației De la sectorului toracal superior (Th2-Th3) întreg compartimentul lombar (L1-L5 ) și până la segmentul sacral (S3-S5)
Fixare Rigidă
Clasificare Orteze pentru coloana vertebrală, Centuri și corsete în caz de fracturi și recuperare postoperatorie.
Producător Aspen Medical Products (USA)
Dimensiuni
 1. Scurt-îngust (66-99cm)
 2. Scurt-lat (91-124cm)
 3. Înalt-îngust (81-119cm)
 4. Înalt- lat (112-150cm)

Ajustarea suplimentară la anatomia specifică a pacientului este posibilă datorită curelelor speciale de reglare.

Culoare Alb-suriu

Descriere

Corsetul toraco-lombar Aspen TLSO este un sistem de fixare ortopedic universal, care asigură un nivel înalt de restricție a milcărilor coloanei în sectorul mijlociu toracic fără a crea incomodități sau disconfort pacientului. Este o alternativă ideală corsetului gipsat, neperturbând mișcările respiratorii și activitatea fizică a pacientului. Asigură un suport suplimentar coloanei vertebrale favorizând crearea condițiilor favorabile de recuperare rapidă. Posedă un mecanism de reglare și ajustare individuală ce facillitează scurtarea perioadei de tratament.

1.Un prototip adaptabil, cu o configurație pliabilă, structura corsetului poate fi modificată și ajustată necesităților pe parcursul însănătoșirii pacientului. Poate fi ușor transformat în modelul lombar Aspen LSO

Aspen TLSO

2.Un panel toracal special conceput pentru restricționarea mișcărilor rotative și celor flexorii.

Aspen TLSO

3.Tijele verticale din aluminiu determină rigiditatea structurii și diminuiază stresul exercitat asupra coloanei vertebrale. În plus, garantează o siguranță sporită (durabilitatea și rezistența componentelor la deteriorare și rupere).

Aspen TLSO

4.Sistemul VectorPoint vă permite să reglați corsetul la înălțimea și profilul pacientului cu un efort fizic minim. Curelele speciale de control reglează gradul de restricție a mișcărilor toracice.

Aspen TLSO

5.Confort sporit chiar și după utilizarea de lungă durată: orteza este echipată cu panouri interioare moi, este ușoară, nu provoacă incomodități, este ușor să respiri în ea, nu provoacă transpirații excesive.

Aspen TLSO

6.Fereastra lombară înzestrată cu tije din aluminiu diminuează stresul exercitat asupra coloanei vertebrale, asigură o bună ventilație și facilitează îngrijirea rănilor.

Aspen TLSO

Comandă Corset toraco-lombo-sacral Aspen TLSO

  Indicații

  Corsetul toraco-lombo-sacral Aspen TLSO este recomandat pentru tratamentul fracturilor coloanei vertebrale toracice (traume, osteoporoză, metastaze), precum și pentru reabilitarea postoperatorie în urma intervențiilor în sectorul lombar superior și toracic al coloanei vertebrale. Este indicat în cazul stărilor medicale cu leziuni grave a structurilor osoase și ligamentare de-a lungul coloanei vertebrale.

  Orteza rigidă toraco-lombară Aspen TLSO poate fi cumpărată în magazinul specializat MedHelper cu o reducere de 15% și livrare gratuită oriunde în Moldova

  Comandă Corset toraco-lombo-sacral Aspen TLSO

   Recenzii

   Nu există recenzii până acum.

   Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.