livrare gratuită
Selectează o Pagină

Fracturarea coloanei vertebrale este o leziune gravă care prezintă riscul de paralizie și ruptură a măduvei spinării. Cauzele fracturilor coloanei vertebrale pot fi diferite: accidente de circulație, leziuni profesionale, căderi pe spate sau picioare de la înălțime, sărituri în apă cu capul înainte, lovitură dură în spate etc. Uneori, poate apărea o fractură a coloanei vertebrale la o mișcare neglijentă, de exemplu, la vârstnicii cu deficinență de calciu (fractură tasată pe fon de osteoporoză).

Dar, în ciuda complexității problemei, nu toate fracturile de acest tip necesită intervenție chirurgicală. Unele fisuri și fracturi vertebrale fără deplasare pot fi tratate conservator. Imobilizarea gipsată în aceste cazuri are mai multe dezavantaje:

 • construcție voluminoasă și incomodă
 • este dificil să respiri și să te miști
 • pielea de sub construcția gipsată transpiră și se deteriorează
 • se pot dezvolta complicații pulmonare

Soluția optimală este corsetul pentru fractura coloanei vertebrale Aspen de la magazinul MedHelper. Acestea sunt corsete medicale speciale care fixează locul fracturii, previn deplasarea vertebrelor și creează condiții favorabile pentru vindecarea corectă și rapidă a fracturii. Prețul unui corset în caz de fractură a coloanei vertebrale este accesibil pentru fiecare cumpărător din Moldova.

Care este caracteristica specială a corsetelor de fixare Aspen pentru fracturile coloanei vertebrale?

Aspen este o companie americană, lider pe piața dispozitivelor ortopedice în Statele Unite. Eficacitatea tratamentului și calitatea înaltă a produselor acestui brand au fost apreciate de mii de clienți din întreaga lume.

Merită să alegeți corsetul fixator în caz de traumatisme ale coloanei vertebrale de la Aspen din următoarele motive:

 1. Este fabricat din material plastic ușor, care nu cauzează niciun disconfort la purtare.
 2. Are un design rigid – fixează în mod fiabil coloana vertebrală fără riscul de deplasare și paralizie.
 3. Creează condiții favorabile pentru consolidarea rapidă a fracturii – îmbunătățește fluxul de sânge la locul leziunii și accelerează vindecarea.
 4. Proiectat cu tije rigide verticale care ameliorează stresul de la locul fracturii, reduce edemul și inflamația.
 5. Relaxează mușchii spatelui – elimină deplasarea secundară din cauza contracțiilor musculare.
 6. Este ușor să respiri în el.
 7. Corsetul are o căptușeală moale, spongioasă la interior – asigură ventilație naturală și protecția pielii împotriva rănilor.
 8. Orteza creează condiții confortabile pentru igiena personală și îngrijirea locului leziunii.

Gamă de corsete în caz de fractura a coloanei vertebrale, oferită de magazinului  MedHelper

În magazinul specializat MedHelper puteți cumpăra corsete Aspen pentru fracturi pentru orice sector al coloanei vertebrale. Catalogul nostru conține cele mai avansate și mai eficiente corsete recomandate în cazut fracturilor și altor tipuri de traumatisme vertebrale.

Puteți cumpăra corsetul Aspen pentru fractură tasată direct de pe site-ul nostru. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să selectați modelul și dimensiunea corespunzătoare a produsului și să completați formularul de comandă online. În termen de 15 minute, managerul nostru vă va suna înapoi pentru a confirma comanda și a aranja livrarea gratuită la adresa dvs. din Moldova.