livrare gratuită
Selectează o Pagină

Intervenția chirurgicală pe coloana vertebrală este o măsură de ultimă instanță. Motivul unei intervenții chirurgicale la nivelul coloanei vertebrale poate fi diferit: defecte congenitale la copii, hernie de disc, traumatisme cu deplasare a vertebrelor, intervenții chirurgicale vasculare sau pe țesuturi nervoase, tumori etc. În majoritatea cazurilor, este necesară o orteză specializată după intervenția chirurgicală pe coloana vertebrală. Purtarea unei orteze fixatoare pentru coloana  după operție favorizează regenerarea rapidă, relaxarea musculaturii paravetebrale și de asemenea eliberează sectorul operat de sub presiuni sulplimentare, astfel crează condiții favorabile vindecării.

Puteți cumpăra un corset postoperator pentru coloana vertebrală în incinta magazinului specializat MedHelper. Oferim numai produse medicale de înaltă calitate de la Aspen (SUA). Toate produsele din catalogul nostru sunt însoțite de un certificat internațional și sunt accesibile tuturor cumpărătorilor din Moldova.

Avantajele ortezelor vertebrale postoperatorii Aspen:

1. Fixează în siguranță zona operată a coloanei vertebrale.

2. Relaxează mușchii (previne apariția contracțiilor musculare).

3. Eliberează locul operației de stresul suplimentar, oferă o recuperare confortabilă.

4. Îmbunătățește circulația sângelui și accelerează procesul de regenerare a țesuturilor.

5. Are un design ușor și confortabil proiectat din plastic (vă permite să începeți să vă mișcați activ mai devreme).

6. Elimină traumele la nivelul pielii atunci când sunt purtate (căptușeală moale în locurile de contact cu pielea).

7. Vă permite să îngrijiți convenabil zona postoperatorie a coloanei vertebrale.

Gama variată de corsete postoperatorii pentru coloana vertebrală la prețuri accesibile în magazinul MedHelper

Intervențiile chirurgicale pot fi la nivelul sectorului cervical, toracic, lombar sau sacral al coloanei vertebrale.În magazinul nostru veți putea achiziționa corsetul potrivit pentru intervenția pe care ați suferit-o:

Apropo, corsetele postoperatorii cervicale și toracice au un design unic și sunt considerate pe bună dreptate cele mai bune din lume!

La necesitae, Vă rugăm să contactați consultanții noștri prin telefon. Specialistul nostru vă va răspunde la întrebări și vă va ajuta să alegeți cea mai bună soluție la cel mai bun preț din Moldova!