livrare gratuită

(079) 31 00 30 (079) 31 00 40

DIAS – termo-trusă diabetică

390 MDL

Trusă termică DIAS pentru insulină răcită și accesorii, folosite în tratamentul diabetului. Păstrează insulina și accesoriile în siguranță în timpul călătoriilor, datorită unui gel termostatic special. Geanta este fabricata de Elite Bags(Spania). Garantie produs 6 luni.

Categorie:

Descriere

Geanta (trusa) izotermică pentru diabetici, cu diverse compartimente si bretele elastice pentru depozitarea comoda si in siguranta a setului pentru diabetic. Permite pacientului care se află departe de casă să primească la timp doza necesară de insulină.

 

Caracteristici termo-trusă diabetică

 • Material – poliester rezistent la umiditate
 • Dimensiuni 19 x 10 x 7cm
 • 1 buzunar plasă (ace, benzi de test etc.);
 • 1 buzunar cu velcro;
 • 1 banda de cauciuc pentru stilou insulinic;
 • 2 benzi de cauciuc de diferite dimensiuni pentru fixarea medicamentelor;
 • 1 suport elastic cu folie protectoare pentru glucometru;
 • 1 buzunar izotermic pentru stilouri cu insulină cu compartiment pentru gel termostatic;
 • 1 buzunar plat exterior.

 

Atenţie! Gentuța termică este concepută pentru a stoca insulina în timpul călătoriilor pe termen mediu – plimbări în afara orașului, excursii, vizite la prieteni. Datorită husei speciale și a gelului de răcire, insulina este bine protejată de temperaturile ambiente ridicate. Dar să țineți cont de faptul, că termenul de păstrare al insulinei într-o cutie termică depinde de temperatura ambiantă și de cât de des deschideți cutia.

 

Comandă produsul

  Despre producator

  Compania Elite Bags (Spania) este specializată în producția de echipamente medicale, și anume genți pentru depozitarea și transportarea bunurilor și materialelor medicale. Gama de produse este foarte larga, de la genti de uz profesional medical (de laborator, medicina de urgenta, medicina de familie si sport) pana la genti de uz personal de catre pacienti. Produsele sunt proiectate ținând cont de condițiile de funcționare așteptate. În conformitate cu aceste condiții, se folosesc diverse materiale exterioare și tehnologii de organizare a spațiului interior.

  Produsele companiei sunt de o calitate impecabila, durabile si la pret accesibil. Sunt vândute pe toate cele 5 continente și sunt la mare căutare atât în ​​rândul profesioniștilor, cât și al utilizatorilor obișnuiți.

  Comandă produsul

   Certificate