Selectează o Pagină
livrare gratuită

(079) 31 00 30 (079) 31 00 40

Ekolife Postural, corector electronic de postură

1,280 MDL

 

Astăzi, mulți oameni suferă de tulburări de postură din cauza unor factori cum ar fi statul prelungit la birou sau utilizarea diverselor gadgeturi într-o poziție incorectă a coloanei vertebrale. Copiii și adolescenții sunt afectați în mod special de dereglări de ținută sub formă de scolioză sau kifo-scolioză (gheboșire). Dacă se iau măsuri în timp util, majoritatea acestor tulburări sunt reversibile. Acest lucru se face prin gimnastică curativă pentru întărirea mușchilor spatelui, kinetoterapie, fizioterapie și masaj. De asemenea, se recomandă folosirea unor corectori de postură speciali. Acestea se mai numesc și reclinatori pentru spate.

Descriere

Corectorul electronic de postură Ekolife poate deveni o soluție eficientă pentru îmbunătățirea posturii și reducerea efectelor negative ale acesteia. Dispozitivul vă permite să fixați umerii și coloana vertebrală în poziția corectă și, de fiecare dată când vă aplecați, acesta emite un semnal sonor pentru a vă reaminti să îndreptați coloana vertebrală. Cu timpul, se formează un obicei sănătos de a vă menține capul, spatele și umerii într-o poziție optimă.

Magazinul medical Medhelper oferă acest corector inteligent de ținută în diferite dimensiuni: pentru copii și adulți (atât pentru femei, cât și pentru bărbați). Fabricat în Turcia din materiale ecologice de înaltă calitate. Are certificare internațională medicală CE.

Reclinatorul nostru pentru spate este discret, confortabil și ușor de utilizat. Reprezintă soluția ideală pentru oricine care dorește să scape de gheboșire și să-și îmbunătățească postura.

Cumpărați cel mai bun corector postural din Moldova la cel mai bun preț, lăsând o cerere pe site sau apelând la telefon – 079310030, 079310040. Livrarea este gratuită.

 

Comandă produsul