livrare gratuită
Selectează o Pagină

EmeTerm: spune STOP grețurilor și vomei!

MDL

EmeTerm- spune STOP grețurilor și vomei!

Greața și voma sunt simptome frecvente pentru mulți oameni în timpul plimbării cu mașina, cu barca sau în timpul zborului în avion (așa numitul „rău de mișcare”). Femeile insarcinate, de asemenea, de multe ori au grețiri de dimineață. Pacienții cărora li se administrează chimioterapie pot prezenta simptomele date ca reacțiile adverse ale tratamentului.

În timp ce mulți oameni iau medicamente pentru a reduce aceste simptome, unii decid adeseori să le tolereze, deoarece se tem de efectele secundare negative ale medicamentelor care pot fi chiar mai grave decât simptomele de greață și vărsături.

EmeTerm folosește o abordare complet nouă (non-medicamentoasă și sigură) pentru prevenirea și ameliorarea senzațiilor de greață și a vomă la persoanele care suferă adesea de aceste probleme.

Categorie: Etichete: ,

Descriere

Principiul de funcționare al Emeterm

Greața și vărsăturile reprezintă o reacție reflexă a stomacului sub forma contracțiilor sale neregulate, cauzate de transmiterea unui semnal spre stomac prin nervul vag din așa-numitul “centru de vomă” situat în creier.

Prin emiterea unui anumit impuls electric de frecvență joasă, EmeTerm poate regla semnalele nervului vag care vin spre stomac și din stomac, prevenind sau întârziind recepționarea semnalelor de greață de către centrul vomei al creierului. Aceasta încetinește contracția gastrică neregulată și reduce senzația de greață.

TENS-EmeTerm este un produs compatibil IP65 care îl face complet rezistent la praf și apă. Dispozitivul este fabricat din material hipoalergenic, echipat cu electrozi speciali care maximizează conductivitatea electrică. EmeTerm are încărcător magnetic, funcționează până la 7 ore fără reîncărcare.

Intensitate reglabilă: EmeTerm are 5 nivele de intensitate, iar utilizatorii pot alege cel potrivit în funcție de experiența lor pentru a obține cel mai bun efect. De regulă, cu cât intensitatea este mai mare, cu atât este mai mare puterea stimulării și respectiv, efectul tratamentului.

Design modern: acesta este o nouă generație de dispozitive antiemetice inteligente portabile. Proiectat în Canada și asamblat în China.

Avantajele EmeTerm

 • Terapie prin electrostimulare
 • Nu necesită medicamente
 • Nu are efecte secundare și funcționează rapid
 • Eficacitatea în greață și vărsături dovedite clinic
 • Nu provoacă alergii
 • Reîncărcabil
 • Carcasă impermeabilă pentru praf și apă
 • Portabil
 • Garanție de 1 an

 

Doriți mai multe detalii?

Comandaţi un apel al consultantului nostru!

  Video

  Certificate

  1.CE Certificate

  2.Declaration of Conformity

  3.EmeTerm Certificat de Inregistrare MD

  Instructiune