Selectează o Pagină
livrare gratuită

(079) 31 00 30 (079) 31 00 40

Torticolisul este o boală frecventă care antrenează o poziție asimetrică a capului – înclinarea capului este însoțită de o întoarcere simultană a feței în direcția opusă. Torticolisul poate fi  congenital (observat la nou-născuți) și dobândit (poate apărea atât la copii, cât și la adulți).

Cauzele torticolisului la nou-născut pot fi foarte diferite – o poziție anormală în uter, deficitul de oxigen (hipoxia) sau o leziune a gâtului în timpul nașterii. Torticolisul dobândit apare ca urmare a scurtării și deformării mușchilor gâtului (acest fenomen se observă după traumatisme, arsuri, infecții anterioare sau intervenții chirurgicale).

Cât de util este gulerul Aspen în torticolis la sugar?

În majoritatea cazurilor pentru tratamentul torticolisului la nou-născuți, este suficient să folosiți masaj, gimnastică și un guleraș specializat pediatric. Cu ajutorul masajului suplimentar și exercițiilor de gimnastică, acest guler medical este capabil să corecteze în mod eficient țesuturile dure și moi ale gâtului.

În cazurile severe, este necesară intervenția chirurgicală. Într-o astfel de situație, va fi, de asemenea, potrivit să cumpărați un gularaș, deoarece pentru o recuperare rapidă și completă este necesară fixarea sigură cu ajutorul gulerașului care oferă în același timp:

  • Ameliorarea vascularizației
  • Relaxarea mușchilor cervicali
  • Minimalizează deplasarea vertebrelor
  • Corecție efectivă a torticolisului

Gulerașele pentru corecția torticolisului Aspen disponibile într-o gamă variată de mărimi în magazinul MedHelper

Compania noastră este reprezentantul și importatorul oficial de corsete medicale ortopedice de la compania americana Aspen. Sortimentul nostru deține mai multe gulere destinate atât copiilor cât și adulților. În catalogul magazinului veți găsi cel mai nou model Aspen Collar Pediatric, prezentat în 5 dimensiuni pentru diferite vârste ale copilului, începând cu prima zi de viață: PD1, PD2, PD3, PD4, PD5.

Pentru corectarea torticolisului la adulți, suntem încântați să vă oferim un model universal de guler cervical Aspen Vista sau guler Aspen Collar în 4 dimensiuni, fiind ajustabil pentru diferite lungimi ale gâtului: Short, Regular, Tall, X-tall.

Gulerele pentru corecția torticolisului la bebeluși sau adulți sunt disponibile în Moldova la prețuri accesibile în magazinului nostru Medhelper. Pentru a cumpăra cel mai potrivit model, contactați consultanții noștri telefonic pentru ajutor. Specialistul vă va ajuta să alegeți corsetul cervical potrivit și să organizeze livrarea gratuită în orice colt al Moldovei.

Sau completați online formularul de comandă a unui guler pentru corecția torticolisului.