Selectează o Pagină
livrare gratuită

(079) 31 00 30 (079) 31 00 40

Moskinto: plasture “inteligent” pentru mușcături de insecte

MDL

Plasturele “inteligent” MOSKINTO, datorită structurii sale speciale și adezivului hipoalergic special (care a fost dezvoltat de cercetătorii germani timp de 3 ani), ridică ușor stratul superior al pielii. Aceasta cauzează fluxul mai activ de sânge și limfa prin zona de mușcături, care îndepărtează („spală”) saliva sau veninul de insecte. Ca rezultat, se oprește răspunsul local alergic și inflamator. Mâncărimea se diminuează imediat, iar umflăturile și roșeața dispar timp de cateva minute.

Descriere

Imediat după o mușcătură de insectă, apare o reacție cutanată locală – pielea devine roșie, se formează o umflătură la locul mușcăturii și apare pruritul (senzația de mâncărime). În funcție de mușcătură și tipul de insectă, această reacție este mai puternică sau mai slabă. De asemenea depinde de caracteristicile individuale ale organismului.

Diferiți oameni sunt diferit sensibili la mușcăturile de țânțari. Persoanele cu piele mai „albă”, și în special copiii, sunt mai sensibile la saliva țânțarilor, deoarece pielea lor delicată are tendința de a forma edem și de a dezvolta inflamație (bule roși cu mâncărime). În plus, copiii nu se pot abține de la scărpinare, ceea ce poate duce la infectarea mușcăturilor.

Cum se utilizează plasturele inteligent MOSKINTO?

Aplicați plasturele Moskinto direct pe mușcătură, nu scărpinați înaintea aplicării. Mancărimea incepe sa dispară timp de câteva minute după aplicare. Plasturele se desprinde automat peste 4-7 zile. Plasturele NU trebuie folosit pe răni deschise. În caz de înțepături, scoateți acul din rană înaintea aplicării. Eliminați plasturele în caz de reacții alergice.

Cutia este din plastic, ergonomică, foarte compactă și comodă. Fiecare ambalaj conține 24 bucăți.

MOSKINTO – calitate germană veritabilă!

 

Doriți mai multe detalii?

Comandaţi un apel al consultantului nostru!

  Video

  Certificate

  1.EG-Konformitätserklärung_MoskintoEN

  2.Certificate of Authorization Moldawien

  3.Moskinto Certificat de Inregistrare MD

  Instrucţiune