livrare gratuită
Selectează o Pagină

Orteza pentru fractura boxerului Wingmed (W307)

500 MDL

Fractura boxerului, în forma sa clasică, este o fractură celui de-al cincilea os metacarpian, situat la baza degetului mic al mâinii. De obicei, aceasta rezultă în urma unei lovituri cu pumnul strâns într-un obiect dur. Simptomele includ durere, edem, deformare și dificultăți în mișcarea degetului afectat. Imobilizarea adecvată cu o orteză este esențială pentru consolidarea corectă a fracturii și pentru prevenirea complicațiilor.

Descriere

Orteza de mână pentru fractura boxerului Wingmed este o atelă rigidă care fixează degetele 4 și 5 ale mâinii împreună cu oasele metacarpiene și articulația încheieturii mâinii. Orteza are o placă de aluminiu care se extinde de la încheietura mâinii, de-a lungul palmei și până la vârful degetului mic. Aceasta previne deplasarea fracturii și creează cele mai bune condiții pentru vindecarea fracturii, fără a fi nevoie de o intervenție chirurgicală. Dimensiunea atelei este universală, reglabilă cu ajutorul unor benzi Velcro.

Datorită designului său simplu, dar eficient, atela pentru fractură de boxer reduce durerea și umflătura, asigură o vindecare mai rapidă, o performanță funcțională îmbunătățită și o revenire mai ușoară la activitățile normale pentru persoanele cu acest tip de fractură.

Indicații:

– Fractura Boxer (fractură a “gâtului” osului metacarpian V).

– Fractura de tip Bar Room este o fractură combinată a celui de-al IV-lea și al V-lea os metacarpian, care corespund degetului inelar și degetului mic.

– Entorsa ligamentelor hipotenare

– Fixare postoperatorie (dacă este necesar tratamentul chirurgical al fracturii boxerului)

Cumpărați orteză pentru fractură de boxer în Moldova la un preț accesibil în magazinul medical Medhelper. Aceasta este fabricată de compania turcească Wingmed, care este unul dintre cei mai mari producători de produse medicale ortopedice din Turcia.

Adresele magazinelor Medhelper sunt: Chișinău, str. Corolenco,9  și str.Toma Ciorba,24.

Numerele de telefon: 079454504, 079310030, 079310040

 

Comandă produsul