livrare gratuită
Selectează o Pagină

Pungi pentru stomă reutilizabile universale (Ø 10-80mm) Oxmed, cu filtru și valvă / 20 buc

1,800 MDL

Pentru confortul și comoditatea maximă a pacientului, vă sugerăm să cumpărați pungi pentru stoma de la OxMed (Olanda), unul dintre cei mai importanți producători europeni de sisteme stomice. Sacii pentru colostoma Oxmed sunt proiectate pentru purtare pe termen lung (5-7 zile), deoarece au canal de evacuare a conținutului. Sunt fabricate din materiale moderne care oferă confort, minimizează iritarea pielii și asigură o igienă optimă. Conform parerii pacienților, recipienții colostomici OxMed sunt unii din cei mai comozi și confortabili din lume!

Categorie:

Descriere

Acești saci de evacuare pentru stomă posedă serie de avantaje importante:

1) Confort și libertate sporită. Concepute pentru utilizare pe mai multe zile , acestea reduc nevoia de schimbări frecvente, oferind un sentiment de independență și permițând oamenilor să își desfășoare activitatea zilnică fără întreruperi.

2) Rezistente la scurgeri! Pungile de colostomie OxMed au plăci de fixare ultraflexibile care garantează o etanșare sigură și durabilă datorită aderenței sporite.  Acest lucru minimizează riscul de iritare și inflamare a pielii din cauza scurgerilor.

3) Inofensive pentru piele. Plăcile de fixare sunt 100% hidrocoloide, realizate numai din componente naturale, fără gelatină și aditivi chimici. (skin friendly). În plus, nu este necesară preîncălzirea pentru o fixare fermă pe piele.

4) Dimensiune universală: gaura din placă de fixare este tăiată la diametrul dorit (10-70 mm), conform șablonului furnizat în pachet (“cut to fit”).

5) Controlul mirosului. Recipientul maselor fecale este dotaț cu filtru de cărbune încorporat care absoarbe mirosurile neplăcute.Pungi, saci pentru stomă

6) Supapă de gaze. Fiecare pungă are o supapă specială pentru a elibera excesul de gaze, reducând potențialul disconfort și riscul de balonare a pungii. Orificiul supapei este, de asemenea, utilizat pentru spălarea sacului.

7) Designul discret asigură faptul că punga rămâne neobservată sub îmbrăcăminte, permițând persoanelor să își păstreze intimitatea și încrederea în sine.

8) Cel mai mic cost de utilizare pe zi, datorită schimbării mai rare a pungii (o data la 5-7 zile). O cutie de 20 de pungi ajunge  în mediu pentru 2,5-3 luni.

Beneficii suplimentare:

 • Materiale. Țesătura foarte moale, respirabilă și impermeabilă este confortabilă pe piele. Se usucă foarte repede după înot sau duș. Stratul de folie moale are o protecție excelentă împotriva mirosurilor.
 • Fereastră de inspecție. Punga pentru stoma are o fereastră de vizualizare, care permite inspectarea stomei și a poziției acesteia în interiorul pungii. Acest lucru este foarte util atunci când se schimbă sacul pentru a se asigura că este aplicat corect.
 • Închiderea integrată de tip Velcro sau clip permite ca canalul de evacuare a pungii să fie deschis cu ușurință și închis în siguranță.
 • Sprey special, pentru curațarea adezivului colloidal de pe piele, la schimbarea sacului colostomic.

 

Astfel, fiabilitatea și accesibilitatea pungilor colostomice OxMed fac din acestea o alegere optimă pentru utilizarea pe termen lung, reducând la minimum probabilitatea de scurgere și oferind o calitate ridicată a vieții, confort și liniște sufletească pentru pacient.

Dacă căutați pungi pentru stoma la cel mai bun preț în Moldova, Medhelper recomandă sistemele stomice reutilizabile OxMed. Acestea sunt produse medicale certificate, utilizate de milioane de pacienți din întreaga lume care trăiesc cu stoma.

Adresele noastre sunt: mun. Chișinău, str. Corolenco 9 și str.Toma Ciorba 24.

Tel. 079 45 45 04, 079 31 00 30, 079 31 00 40

Este posibilă livrarea gratuită pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

 

Comandă produsul

  Certificate

  D of C 002 MDR Baseplates Cut-to fit iss03 June 2022

  D of C 004 MDR Colostomy 1-piece iss04 Oct2022

  D of C 007 MDR Ileostomy 1-piece iss05 Oct2022

  D of C 020 MDR ZenSetiv Adhesive Remover iss03 January 2022