livrare gratuită
Selectează o Pagină

Air Walker Boot Aspen, pneumo-orteză gonflabilă pentru mers

1,980 MDL

 

Air Walker Boot Aspen este un dispozitiv medical specializat, conceput pentru tratamentul conservator al traumelor și recuperarea după intervenții chirurgicale în zona GLEZNEI și PICIORULUI. Este o orteză pneumatică sub forma unei cizme din plastic, în interiorul căreia se află camere speciale gonflabile cu aer. Se utilizează în timpul mersului și are 2 funcții principale – fixarea și reducerea edemului prin compresia externă a țesuturilor moi. Produs de Aspen Medical Products (SUA).

Descriere

Proiectat cu accent pe funcționalitate și confort, cizma Aspen Air Boot are un design inteligent.

Caracteristici de proiectare:

  • Înveliș exterior rigid: plasticul puternic, dar ușor, oferă stabilitate oaselor tibiei, articulației gleznei și piciorului, protejând zona lezată și promovând o poziție corectă în timpul vindecării.
  • Camere de aer reglabile: cizma dispune de camere de aer gonflabile care asigură o compresie reglabilă pentru un confort maxim, oferind în același timp un suport amortizat suplimentar.
  • Talpă ergonomică: Talpa antiderapantă și ușor convexă (rotunjită) asigură o tracțiune fiabilă și facilitează mersul.
  • Căptușeală interioară moale. Confecționată din materiale moi, respirabile, cu o cută specială de protecție a degetelor.
  • Curele reglabile velcro. Permit adaptarea ortezei la diametrul tibiei pacientului, facilitează procesul de punere și scoatere a ciubotei.

пневмо-ортез голеностопный

Indicații:

1.Tratamentul conservator al leziunilor:

  • fracturi stabile ale peroneului, ale oaselor gleznei sau ale piciorului.
  • luxații, entorse de gleznă
  • rupturi ale tendonului lui Ahile
  • leziuni sportive însoțite de edeme ale țesuturilor moi, hematoame.

2.Suport postoperator: Ideal pentru o recuperare mai activă a pacienților după intervenții chirurgicale la nivelul piciorului, gleznei sau maleolelor, oferind stabilitate și protecție în timpul fazei de vindecare.

Mărimi: S (35-38), M (39-41), L (42-44), XL (45-47). Forma ortezei este universală – se potrivește atât la piciorul stâng, cât și la cel drept.

Pentru a cumpăra pneumo-orteza (ciuboțica gonflabilă) pentru mers Air Walker Boot Aspen, puteți lăsa o cerere online (prin completarea formularului de mai jos) sau puteți suna la următoarele telefoane: 079454504, 079310030, 079310040. Livrarea în Moldova este gratuită, la domiciliu.

De asemenea, pacienții pot vizita magazinele specializate “MEDHELPER” din Chișinău, de pe strada Corolenco nr. 9 sau strada T.Ciorba nr. 24.

 

Comandă produsul