livrare gratuită
Selectează o Pagină

BioNette – aparat pentru tratamentul rinitei alergice

1,260 MDL

Dispozitivul medical BioNette ™ este un produs inovativ al companiei “Biolight”(Israel), care oferă o soluție eficentă NON-medicamentoasă și NON-invazivă pentru tratamentul rinitei alergice. Efectul este bazat pe principiul de fototerapie infraroșie.

Dispozitivul BioNette ™ este testat clinic și patentat la nivel mondial. Nu are reacții adverse.

Descriere

BioNette este un dispozitiv medical inovator elaborat de compania Biolight Medical Devices Ltd (Israel) pentru tratamentul non-medicamentos al rinitei alergice acute și cronice. Mii de oameni din lume (până la 20% din populația totală a planetei) suferă de aceste probleme și sunt complet dependenți de spray-uri și picături nazale, folosesc abuziv medicamente contra alergiei (antihistaminice și hormonale). O altă problemă a apărut pe timpul pandemiei virusului CORONA : purtarea prelungită a unei măști de protecție provoacă inflamație cronică în nazofaringe cu manifestări caracteristice de rinită – congestie nazală, mâncărime, iritare, strănut, secreție.

BioNette prezintă un dispozitiv mic electronic care se întroduce în nări și funcționează după principiul de fototerapie endonasală. Lumina infraroșie cu o anumită lungime de undă (630 nanometri) are un efect pozitiv asupra mucoasei nazofaringiene, și anume:

 • Blochează eliberarea histaminei (mediatorul alergiei)
 • Îmbunătățește circulația sângelui
 • Reduce edemul și inflamația
 • Crește imunitatea locală în nazofaringe
 • Accelerează procesele de vindecare în mucoasa nazală

Eficiența dispozitivului a fost dovedită în 15 studii clinice efectuate în diferite țări ale lumii. Peste 72% dintre pacienții cu rinită alergică au înregistrat o îmbunătățire semnificativă a simptomelor și a calității vieții. Studiile au arătat că efectul apare imediat în timpul procedurii, iar rezultatele tratamentului cu BioNette sunt comparabile și chiar superioare tratamentului cu antihistaminice. Mai mult, utilizând BioNette, pacientul evită reacțiile adverse caracteristice acestor medicamente (somnolență, apatie, iritabilitate la copii, efecte negative asupra sistemului cardiovascular etc.)

Un alt rezultat important pe termen lung al acestei metode de tratament este reducerea sensibilității la alergen care cauzează rinita alergică.

Astfel, BioNette ajuta nu numai pentru ameliorarea simptomelor chinuitoare ale rinitei alergice (mâncărime în nas, iritație în nasofaringe, congestie nazală, strănut, secreție nazală persistentă etc.), dar și pentru a scăpa de rinita alergică sezonieră, deoarece reduce sensibilitatea la alergeni!

MedHelper este importatorul oficial al dispozitivului medical BioNette in Republica Moldova. Puteți cumpăra produsul original în magazinul nostru (mun. Chișinău, str. Korolenko,9) sau îl puteți comanda cu livrare gratuită completând cererea de mai jos.

Comandă produs

  Avantaje

  1. Ușor de utilizat. BioNette este un dispozitiv portabil compact (mai mic decât o cutie de chibrituri), alimentat de baterii încorporate. Acest lucru vă permite să-l aveți întotdeauna la îndemână (la serviciu, acasă, în călătorie)

  2. Simplitatea procedurii. O apăsare a butonului pornește dispozitivul. Procedura durează 4 minute, după care dispozitivul se stinge singur. Pentru un efect de durată, sunt de obicei suficiente 2-3 proceduri pe zi timp de 10-14 zile. Procedura nu necesită condiții speciale, poate fi efectuată foarte discret în orice moment, fără a vă schimba ritmul obișnuit de viață.

  3. Durabilitate (2 ani garanție). Bateriile  încorporate ajung pentru cca 80 proceduri (aproximativ 2 ani de utilizare). Suplimentar, setul include 2 baterii de rezervă

  4. Securitate. BioNette este complet lipsit de reacții adverse. Poate fi utilizat pentru tratamentul rinitei la femeile însărcinate și la copii de la 6 ani.

  5. Certificare internațională. Aparatul BioNette este aprobat pentru vânzare în multe țări ale lumii, inclusiv în Israel, SUA, Canada, Rusia, toate țările Uniunii Europene. În Moldova la fel, este certificat și înregistrat la Agenția medicamentului și dispozitivelor medicale.

  6. Eficiență. Un rezultat rapid și stabil obținut permite pacienților să renunțe la picăturile și spray-urile nazale (vasoconstrictoare, hormonale), precum și la medicamentele antihistaminicele.

  7. Prevenirea rinitei „de mască”. BioNette elimină fenomenele cauzate de purtarea prelungită a unei măști de protecție (inflamația și mâncărimea în nas, congestia), îmbunătățește circulația sângelui și stimulează imunitatea locală.

  Comandă produs

   Indicații

   • Rinită alergică sezonieră (așa-numita “febră a fânului”)
   • Rinofaringita cronică alergică (expunere la alergeni chimici casnici, infecție cronică)
   • Polinoză – alergie la polenul plantelo, manifestată de obicei prin triadă: rinită alergică, conjunctivită alergică, dermatită alergică)
   • Alergie la Ambrozie cu predominanță a manifestărilor de rinită alergică
   • Rinită vasomotorie, formă alergică
   • Guturaiul cauzat de răceli și gripă
   • Rinofaringita „de mască”

   Comandă produs

    Certificate

    1. BioNette CE_Certificate
    2. Declaration of Conformity_CE BioLight 2020
    3. BioNette_registration in MD

    Instrucțiune

    Bionette IFU_ROM.pdf

    Studii clinice

    1. American Journal of Rhinology & Allergy: (Aug 2015):, Efficacy of endonasal phototherapy for relieving the symptoms of allergic rhinitis: Meta-analysis; the Results: BioNette is similar to antihistamine drug  
    2. Double-blind study conducted in Canada in 1995 by Dr. Allan Knight. 
    3. Double blind placebo clinical study performed in 1997 by Dr. Ittai Neuman, MD, and Prof’ Yehuda Finkelstein, MD, in Israel demonstrated that 72% of allergic rhinitis patients reported an improvement of their symptoms after treatment  
    4. Study conducted in 2005 by Dr. Kristóf Nékám at Budai Irgalmasrendi Hospital in Hungary showed that phototherapy is safe and effective for treating allergic rhinitis

    Comandă produs