livrare gratuită
Selectează o Pagină

Scolioza (apariția unei curburi anormale ale coloanei vertebrale) în urma deplasarii vertebrelor din poziția fiziologică spre partea stângă sau dreaptă. Scoliozele pot fi primare și secundare. Scolioza primară se instalează în patru etape, prima și a doua etapă pot fi corectate cu ajutorul corsetelor speciale, a treia și a patra etapă sunt tratate numai chirurgical. Scolioza secundară – apare după 50 de ani, ca urmare a modificărilor degenerative ale structurilor cartilajului și ale cadrului muscular al coloanei vertebrale, cauzează dureri de spate.

Pot exista mai multe motive pentru apariția scoliozei:

  • congenital – dezvoltare intrauterină anormală (manifestată în adolescență)
  • posttraumatic – fracturi vindecate necorespunzător după o leziune severă a spatelui
  • paralitic – o consecință a bolilor, de exemplu, paralizie cerebrală, consecințele neuro-infecțiilor și altele
  • postoperator – consecințe negative ale intervenției chirurgicale

De regulă, această boală este tratată mult timp și printr-o abordare complexă, în majoritatea cazurilor, este necesară achiziționarea unui corset pentru corecția scoliozei. Orteza anti-scoliotică vă permite să ușurați senzațiile dureroase, să aliniați postura, să creșteți mobilitatea și să facilitați respirația. Prețul unui corset al coloanei vertebrale pentru corecția scoliozei variază foarte mult, deci este foarte important să găsiți un producător de încredere cu produse calitative.

Unde puteți procura corsetul original Aspen pentru corecția scoliozei în Moldova?

Starea dumneavoastră de bine și viteza de recuperare depind nemijlocit de calitatea produselor medicale ortopedice. Prin urmare, este important să cumpărați un corset pentru corecția scoliozei numai de la companii de încredere. Magazinul specializat Medhelper este reprezentantul și importatorul oficial în Moldova al corsetelor medicale ortopedice Aspen pentru coloana vertebrală (Nr.1 în SUA). Sortimentul nostru include doar produse originale ale mărcii americane. Fiecare produs a trecut studii clinice și are certificatele medicale corespunzătoare.

În magazinul nostru puteți achiziționa un corset pentru corecția scoliozei de gradul 1 și 2 Aspen Tripoint FSO pentru adolescenți și adulți. Pe lângă toate portul acestui corset va permite ameliorarea sindromului dolor.

Catalogul nostru conține, de asemenea, modele de corsete pentru corectarea altor tulburări posturale (nescoliotice). Cel mai adesea, nevoia de a cumpăra un corector de ținută apare în cazul dezvoltării dereglărilor posturale la copii și adolescenți. În MedHelper puteți găsi mai multe modele de corsete cu funcția de corecție a ținutei:

Vă asigurăm că în magazinul nostru prețurile pentru corsetele antiscoliotice sunt accesibile pentru orice cumpărărtor.

Plasați o solicitare online a  corsetului antiscoliotic pentru copii sau adulți și veți beneficia de livrare gratuită a produsului comnadat chiar la ușa dumneavoastră.