livrare gratuită
Selectează o Pagină

Proteze de sân Siligel Mamma

1,560 MDL

Mastectomia este o operație serioasă care poartă consecințe anatomice neplăcute. Lipsa sânului poate provoca disconfort, poate reduce stima de sine. Din aceste motive, multe femei sunt nevoite să-și schimbe stilul de viață. Dar există o soluție accesibilă la această problemă – să cumpărați o proteză de glandă mamară. Astfel de proteză externă de sân din silicon este o imitație vizuală și tactilă a pieptului natural, permițându-vă să vă simțiți confortabil și încrezut în orice situație.

Descriere

În magazinul specializat MedHelper, orice femeie din Moldova poate cumpăra proteză de glandă mamară Siligel Mamma la un preț accesibil. Oferim o gamă largă de implanturi mamare în formă de triunghi și în formă de picătură cu reducere de 30%. Toate produsele prezentate în catalogul nostru au certificare internațională, un grad sporit de siguranță pentru sănătate și o durată lungă de exploatare.

Motivele pentru a cumpăra proteza de sân Siligel Mamma după o mastectomie

Mulți cred că astfel de proteze de silicon al sânului feminin arată nefiresc, provoacă disconfort atunci când sunt purtate și sunt mai degrabă o decorație estetică. De fapt, acest produs medical are o serie de avantaje pentru pacientă.

Avantajele achiziționării unei proteze de glandă mamară:

 • Copia sânului natural. Proteza externă a glandei mamare Siligel Mamma repetă exact forma și culoarea anatomică, are o greutate aproximativă și repetă mișcările naturale ale sânului feminin. Este complet similară și în senzațiile tactile.
 • Prevenirea problemelor coloanei vertebrale. Produsul oferă un echilibru al sarcinii pe coloana vertebrală, prevenind deformarea acesteia, precum și oboseala și durerea în mușchii spatelui.
 • Libertate completă de acțiune. Exo-proteza de sân Siligel Mamma este un produs inovator. Este confortabil, durabil și rezistent la apă. Odată cu aceasta, vei putea să porți ținutele strânse preferate, să vizitezi bazinele și plajele (poți înota în proteză).
 • Calitate superioară. Produsului este avizat de studiile clinice internaționale, are Certificat Medical Global și este vândut în câteva zeci de țări din întreaga lume. Siligel Mamma nu provoacă reacții alergice, nu își schimbă culoarea și textura dealungul anilor.
 • Asortiment mare. Fiecare femeie va putea alege o proteză mamară din silicon pentru dimensiunea ei a sânului. La noi puteți găsi toate mărimile și 2 forme: forma de picătură și triunghiulară.

Forma de picătură

Forma triunghiulară

În magazinul nostru specializat MedHelper puteți cumpăra proteza pentru piept cu un sutien special. Sutienul are buzunare speciale de protecție pentru instalarea protezei. Sutienele sunt prezentate în diferite forme și mărimi.

Cumpărați o proteză de sân în magazinul MedHelper la cel mai bun preț din Moldova

Atunci când alegeți un astfel de produs medical, trebuie să contactați doar un magazin certificat. MedHelper este reprezentantul și importatorul oficial în Moldova al companiei „Ortho Pauher” (Brazilia) – lider mondial în produse din silicon de înaltă calitate.

Oferim o abordare individuală a fiecărui client. Pe lângă prețul accesibil la proteza de sân, beneficiați de o consultație gratuită și condiții intime de măsurare. Specialistul companiei vă ajuta să alegeți forma și dimensiunea potrivită a protezei mamare, va oferă recomandări pentru utilizarea ulterioară a produsului.

În magazinul nostru puteți cumpăra o proteză mamară după mastectomie la cel mai bun preț din Moldova. Oferim reducere de 30% la proteză și o reducere suplimentară de 25% la sutien. Prețul promoțional pentru sutien este valabil numai la achiziționarea protezei de sân.

Cumpărați o proteză de sân Siligel Mamma la MedHelper și bucurați-vă de o viață împlinită!

Doriți mai multe detalii?

Comandaţi un apel al consultantului nostru!

  Certificate

  DoC_Protese Mamaria

  Ortho Pauher Certificat de Inregistrare MD

  Instrucţiuni

  Instructiune Siligel mammare