(079) 31 00 30

Siligel Mamma: viața e frumoasă și după mastectomie!

1,260 MDL

Implanturile siliconice externe (protezele) ale glandei mamare sunt concepute pentru a ascunde complet absența glandei mamare după îndepărtarea ei (mastectomie). Implanturile mamare Siligel Mamma au o formă, culoare, greutate, mobilitate și textura aproape de sânul natural. Potrivit senzațiilor tactile, ele sunt, de asemenea, foarte aproape de pieptul feminin.

În procesul de utilizare ele se încălzesc până la temperatura corpului și repetă mișcările naturale a unui piept sănătos în timpul mersului. Toate acestea le fac o copie exactă a unui sân, ce întărește încrederea și stima de sine, permițând unei femei să se simtă confortabil în activitățile ei zilnice.

Categorie: Etichetă:

Descriere

Implanturile siliconice externe SILIGEL MAMMA

Purtarea unei proteze de sân este recomandată, de asemenea, din punct de vedere medical, cu scopul de eliminare a dezechilibrului de greutate provocat de mastectomie, pentru a minimiza și a preveni tulburările ortopedice și posturale cauzate de absența unui sân.

Siguranța protezelor de sân Siligel Mamma, fabricate în Brazilia, este confirmată prin certificate de calitate și studii clinice. Produsele sunt reprezentate în peste 50 de țări ale lumii. Implantul extern Siligel Mamma este lipsit de riscul de reacții alergice, este durabil, nu-și schimbă consistența și nu îngheață, păstrând caracteristicile și calitatea inițială pentru o lungă perioadă de timp. Este rezistent la apă, ceea ce face posibilă înotarea cu el. Anatomic, inovator, confortabil, durabil și estetic. Se adapteaza la orice sutien normal. Setul include, de asemenea, o husă specială din stofă, care prelungește durata de viață a produsului și poate fi spălată periodic.

Protezele siliconice Silige Mamma sunt recomandate pentru utilizare continuă pe termen lung, îndată ce suturile postoperatorii s-au vindecat, limforeea s-a oprit, edemul a scăzut și durerile au încetat să apară în zona de operație. Dacă vindecarea completă a avut loc rapid (chiar și în 2- 3 săptămâni) nu este necesar să se abțină de la alegerea și utilizarea unei proteze siliconice. Cu o proteză de san corect selectată, femeia nu trebuie să-și schimbe drastic garderoba și stilul de viață, poate continua să poarte haine strânse și să meargă la piscină (proteza este impermeabilă pentru apă). Se recomandă să vă obișnuiți treptat să purtați o exoproteză, crescând în fiecare zi timpul de purtare. Nu este recomandată utilizarea implantului mamar în timpul somnului.

MedHelper oferă 2 forme de proteze de sân Siligel Mamma (“în formă de picătură” și “triunghiulară”) și cele mai solicitate dimensiuni (Nr.5 -Nr.14).

Protezele externe mamare sunt de obicei utilizate împreună cu un sutien special în care există un buzunar unde se introduce proteza. În magazinul nostru puteți alege pentru Dvs și un sutien confortabil.

Doriți mai multe detalii?

Comandaţi un apel al consultantului nostru!

Certificate

DoC_Protese Mamaria

Ortho Pauher Certificat de Inregistrare MD

Instrucţiuni

Instructiune Siligel mammare