livrare gratuită
Selectează o Pagină

Sisteme colostomice pediatrice Oxmed, Ø 10-50мм

1,980 MDL

/ 20 buc

Sistemele stomice pediatrice Oxmed (Olanda-Germania) sunt concepuțe pentru copiii și nou-născuții care se confruntă cu nevoi medicale unice (ileostomie, colostomie, urostomie). Acestea întruchipează caracterul practic, inovația și compasiunea. Confecționate din materiale delicate și plăcute pielii, aceste pungi oferă confort și funcționalitate înaltă. Designul inteligent asigură o potrivire perfectă și ușurință în utilizare, precum și o protecție fiabilă împotriva scurgerilor.

Categorie:

Descriere

Pungile de colostomie pentru copii Oxmed reprezintă soluția optimă, deoarece urmăresc nu numai să satisfacă nevoile fizice ale copilului cu stoma, ci și să contribuie la confortul emoțional al familiei, permițând bebelușilor să trăiască viața la maxim, iar părinților să se concentreze pe nevoile lor.

Avantajele sistemelor stomice pediatrice Oxmed:

  • Design special: Aceste pungi sunt proiectate cu atenție pentru a răspunde nevoilor unice ale copiilor și sugarilor. Sunt de dimensiuni mai mici, folosind un adeziv hidrocoloid 100% natural și materiale ecologice pentru pielea delicată, reducând la minimum iritațiile și disconfortul.
  • Gamă largă de modele. Pentru a răspunde nevoilor fiecărui copil cu stoma, Oxmed a dezvoltat atât pungi de colostomie pediatrică dintr-o singură piesă, cât și din două piese. Versiunile drenabile (reutilizabile) ale pungilor sunt cele mai frecvent utilizate. Sunt disponibile produse pentru diferite grupe de vârstă pentru a asigura o tranziție ușoară pe măsură ce copilul crește.
  • Ermetism și siguranță sunt o prioritate, oferind părinților liniște sufletească. Tehnologia avansată a plăcilor cutanate de fixare împiedică scurgerile, permițând copiilor să se joace și să se implice în activitățile zilnice fără teamă.
  • Confort și flexibilitate: Pungile pentru stoma Oxmed pentru copii au un filtru de cărbune încorporat pentru controlul mirosurilor. Acestea sunt flexibile și ușoare, permițându-le să se deplaseze cu ușurință la mișcare. Ele se adaptează la contururile corpului copilului, asigurând o potrivire perfectă fără a interfera cu activitatea.
  • Ajutor părinților: Aceste pungi de colostomie sunt concepute nu numai pentru confortul copilului, ci și pentru a ușura sarcina părinților. Sistemul inteligent simplifică procesul de schimbare și gestionare a pungii și reduce stresul asociat cu îngrijirea stomei.

În Moldova puteți cumpăra pungi (saci) pentru stoma la copii sau bebeluș la un preț foarte atractiv în magazinele Medhelper – Chișinău, strada Toma Ciorba nr. 24 sau strada Korolenco nr. 9. Toate produsele au certificare internațională și au fost înregistrate oficial pe piața Moldovei. Se produc în uzinele moderne din Germania și Olanda.

De asemenea, sunt disponibile produse speciale pentru îngrijirea pielii din jurul stomei – pulbere hidrocoloidă (pentru uscarea suprafeței umede), cremă universală de protecție a pielii, precum și un spray special pentru curățarea pielii de adeziv înainte de schimbarea pungii.

Este disponibilă livrarea gratuită la domiciliu sau în spital. Comenzile sunt acceptate prin telefon la 079454504, 079310030 sau puteți lăsa o solicitare pe site.

 

Comandă produsul