livrare gratuită
Selectează o Pagină

Colector de urină pentru urostomă universal (Ø 10-60mm) Oxmed /15 buc

1,890 MDL

Urostomia este o stare delicată care afectează stilul de viață a persoanei. Deoarece urina se scurge tot timpul într-o pungă specială sigilată (pungă de urostomie), este foarte important să cumpărați colectori de urină de calitate, care să asigure ermetism și confort în timpul utilizării.  OxMed (Olanda) este un producător specializat în produse de îngrijire a urostomelor și colo(ileo)stomelor și, prin urmare, este un expert în acest domeniu și unul dintre liderii mondiali în dezvoltarea și producția de sisteme stomice de cea mai înaltă calitate. Pungile urostomice de lungă durată OxMed sunt recunoscute ca fiind cea mai fiabilă, confortabilă și accesibilă soluție disponibilă.

Descriere

 

Avantaje.

Pungile colectoare de urină OxMed oferă o serie de avantaje:

  1. Placa de fixare este foarte subțire și flexibilă (ultra-ușoară), realizată din hidrocoloid natural hipoalergenic, care se fixează ferm pe piele fără a provoca iritații și asigură o protecție maximă împotriva scurgerilor de urinăOxmed
  2. Dimensiune universală – diametrul orificiului pentru fixarea pe piele se taie cu ajutorul foarfecelui, conform unui șablon (de la 10 – 60 mm).Мешок для уростомы
  3. Învelișul exterior este fabricat din material moale, care este plăcut pentru piele și nu produce zgomot în timpul mișcării.
  4. Forma plată – punga este practic invizibilă sub îmbrăcăminte.
  5. Supapa antireflux reduce riscul de inflamație.Colector de urină pentru urostomă universal
  6. Tub de drenaj pentru golirea pungii cu închidere sigură și etanșă și posibilitatea de conectare a unui colector de urină de noapte mai mare.
  7. Schimbări rare ale pungii – datorită ajustării sigure și formei convenabile, sacul urostomic poate fi schimbat o dată la 6-7 zile.
  8. Costuri reduseaproximativ 1 euro pe zi

Vă recomandăm să cumpărați cele mai bune pungi pentru urostomie în Moldova de la compania OxMed (Olanda) din magazinele Medhelper.

Adresele noastre sunt: mun. Chișinău, str. Corolenco,9  și str.T. Ciorba,24.

Primim comenzi online și la telefon 079310030, 079454504.

În caz de necesitate, oferim și livrare gratuită (de la 1 cutie). Într-o cutie sunt 15 bucăți.

 

Comandă produsul