livrare gratuită
Selectează o Pagină

Orteza pediatrică tip Velpeau (Dessault) Wingmed (WP916)

680 MDL

Orteza Velpeau (bandajul Dessault) pentru copii menține brațul suspendat, reducând disconfortul și durerea, oferă sprijin pe termen lung pentru braț și imobilizează umărul pentru recuperare mai rapidă. Bandajul este realizat dintr-un material ușor, din burete moale, pentru un contact delicat cu pielea copilului. Designul și funcționalitatea sa sunt identice cu cele ale ortezei Velpeau pentru adulți, dar dimensiunile sunt adaptate pentru pacienții mici. În plus, bandajul Dezo pentru copii este reglabil și adaptabil pentru înălțimea diferită a copiilor.

Descriere

MedHelper vă oferă, la recomandarea medicului, orteză Velpeau (bandaj Dezo) pentru copii la preț avantajos, pentru leziuni ale umărului sau pentru reabilitare postoperatorie. Construcția bine gândită și confortul crescut facilitează adaptarea copiilor la utilizarea bandajului în timpul procesului de reabilitare.

Necesitatea și durata purtării ortezei pediatrice Velpeau sunt stabilite de către medicul currant, pentru diverse situații:

– Luxații, entorse, contuzii severe ale umărului

– Leziuni ale manșonului rotatorilor umărului

– Leziuni ale claviculei (fracturi fără luxație)

– Fracturi fără luxație și fracturi ale humerusului

– Fracturi fără luxație și fracturi ale omoplatului

– Leziuni sportive ale centurii umărului

– După intervenție chirurgicală la nivelul umărului și al țesutului umărului, pentru o reabilitare accelerate

 

Avantajele utilizării ortezei Velpeau sunt multiple:

– Asigură o imobilizare optimă, reducând riscul de traumatizare repetata și facilitând vindecarea corectă a structurilor afectate

– Limitează sarcina asupra umărului traumat

– Ameliorează durerea și favorizează o recuperare rapidă.

– Contribuie la creșterea aderenței pacienților mici la tratament, deoarece este ușor de utilizat, confortabil de purtat și susține brațul într-o poziție funcțională

Pentru a cumpăra un bandaj Velpo / Dezo pediatric în Moldova, vă invitam să vizitați magazinul medical MedHelper, situat în Chișinău pe strada V. Korolenko nr. 9 și strada Toma Ciorba nr. 24.

Puteți obține o consultație la următoarele numere de telefon: 079 45 45 04, 079 31 00 30, 079 31 00 30, 079 31 00 40

 

Comandă produsul