livrare gratuită
Selectează o Pagină

Sisteme colostomice pentru nou-născuți drenabile Oxmed ZZ Baby, Ø 10-50мм

1,200 MDL

/10 buc.

Compania Oxmed (Olanda-Germania) produce pungi de colostomie speciale pentru cei mai mici pacienți – nou-născuți și copii prematuri. În producția acestora sunt folosite cele mai moderne, fine și ecologice tehnologii pentru siguranța și confortul copilului, precum și comoditatea maximă pentru părinți. Sunt fabricate la uzinele europene din Germania și Olanda, au certificare internațională și cel mai mare punctaj, conform aprecierii părinților.

Categorie:

Descriere

Sacii colostomici pentru nou-născuți Oxmed ZZ Baby/newborn au câteva avantaje importante:

  • sunt confecționate din materiale moi, delicate, pentru a minimiza frecarea mecanică de pielea bebelușului.
  • sunt pungi foarte mici (până la 200-250 ml de conținut), ceea ce nu creează disconfort copilului în timpul mișcărilor
  • placa adezivă cutanată este foarte compactă, proporțională cu suprafața mică a burticii bebelușului.
  • gaura din placa adezivă poate fi adaptată la diametrul stomei prin tăierea manuală a orificiului cu diametrul cuprins între 10 și 50 mm.
  • adezivul de fixare este un hidrocoloid 100% natural, care nu provoacă alergii și, în același timp, aderă ferm la piele, împiedicând scurgerile.
  • punga are un tub de drenaj integrat cu un dop, ceea ce permite schimbarea mai rară a sacului de colostomie pentru a evita traumatizarea pielii din jurul stomei.

În cazul în care este nevoie de a cumpăra pungi pentru stomă la nou-născut sau copil prematur în Moldova, de foarte bună calitate și la un preț adecvat, acestea sunt întotdeauna disponibile în rețeua de magazine medicale “Medhelper”. Adresele magazinelor sunt : str. Corolenco nr.9 sau str. Toma Ciorba nr. 24 din Chișinău.

În caz de necesitate, oferim livrare gratuită la domiciliu sau la spital. Comenzile pot fi plasate online sau prin telefon la 079454504, 079310030, 079310040.

 

Comandă produsul