livrare gratuită
Selectează o Pagină

Crema pentru piele Secuthin 50 gr

480 MDL

 

Crema protectoare pentru piele Secuthin de la Oxmed este concepută pentru a forma un strat protector între piele și suportul adeziv al pungii stomice. Se utilizează de fiecare dată când se schimbă sacul pentru stomă.

Categorie:

Descriere

Este o cremă alba fluidă, pe bază de apă, fără parfum, ceea ce îi asigură proprietățile hipoalergenice. Se aplică și se masează pe pielea din jurul stomei până când se usucă și formează o peliculă subțire. Abia după aceea se aplică punga de colostomie. Crema Secuthin este universală, adică este compatibilă cu orice tip de adeziv hidrocoloid utilizat în sistemele stomice de la diferiți producători.

Metoda de aplicare:

  • îndepărtați capacul, stoarceți cantitatea necesară de cremă. Tubul cu cream trebuie să fie întotdeauna bine închis după utilizare.
  • asigurați-vă că folosiți suficientă cremă pentru a acoperi zona de piele care se va afla sub placa adezivă a sacului de colostomie
  • frecați bine crema pe piele până când pielea devine uscată.
  • nu folosiți mai mult decât este necesar – toată crema trebuie să fie absorbită în piele și să formeze un strat uniform care să acopere suprafața dorită.
  • aplicați placa adezivă hidrocoloidă a sacului stomic în mod obișnuit.

Termen de valabilitate 18 luni.

 

Comandă produsul