livrare gratuită
Selectează o Pagină

Orteză pentru cot cu unghi reglabil Ekolife (EK07)

1,500 MDL

 

Orteza reglabilă pentru cot cu mecanism de balama EK07 este concepută pentru a imobiliza articulația cotului sub un anumit unghi sau pentru a crește treptat amplitudinea de mișcare a articulației cotului. Acest dispozitiv ortopedic, dezvoltat de compania medicală Ekolife (Turcia), se caracterizează prin versatilitatea și confortul său. Dimensiune – universală. Unghiul de flexie de la 0° la 105°, pentru extenzie de la -15° la 90°.

Descriere

 

Principalele avantaje sunt:

1. Reglarea unghiului de a flexie/extensie: acest fixator pentru cot este echipat cu un system de reglare rotativ special care vă permite să reglați diapazonul de flexie și extensie în articulația cotului. Această caracteristică este deosebit de utilă în tratamentul instabilității sau contracturii cotului și a altor leziuni in zona cotului.
2. Fixare sigură și personalizată: Orteza este concepută pentru o aplicare ușoară și o fixare sigură. Curelele reglabile cu închizătoare Velcro asigură o fixare confortabilă și personalizată, sporind confortul și liniștea pacientului.
3. Permis pacienților cu alergie la latex și cauciuc: Pacienții cu alergii la latex și cauciuc pot utiliza această orteză de cot, deoarece compoziția produsului este hipoalergenică, iar pentru un plus de confort se recomandă utilizarea unui tampon de bumbac.

Indicații

Orteza reglabilă pentru cot este recomandată pentru o serie de patologii, deoarece este o soluție multifuncțională.

  • Tratamentul instabilității articulației cotului
  • Leziuni acute ale cotului (luxații, subluxații)
  • Tratamentul și prevenirea contracturilor cotului
  • Imobilizare după o artroplastie a cotului
  • Tratamentul fracturilor nedeplasate ale epicondilului medial sau lateral al umărului, radiusului și ulnei.
  • Tratamentul rupturilor de tendon de biceps sau triceps
  • Fixarea după intervenție chirurgicală la cot
  • Purtarea după îndepărtarea ghipsului
  • Reabilitarea treptata a mișcărilor în articulația cotului după traumă sau operație

Timpul de purtare și recomandările de utilizare trebuie să fie stabilite de un profesionist medical calificat pentru a asigura aplicarea corectă a ortezei pentru situația specifică a fiecărui pacient.
Dimensiune – universală. Unghiul de flexie de la 0° la 105°, pentru extenzie de la -15° la 90°.
Orteza cotului cu unghi reglabil Ekolife (EK07) poate fi cumpărată în Moldova în rețeaua de magazine medicale Medhelper sau comandată cu livrare gratuită la domiciliu.
Numerele de telefon 079310030, 079310040, 079454504.
Adresele magazinelor din Chișinău: str. Korolenko nr. 9 și str. Toma Ciorba nr. 24.

 

Comandă produsul