livrare gratuită
Selectează o Pagină

Ekolife ASO, orteză antispastică pentru mână (EK03)

900 MDL

 

Mâna spastică este o stare de rigiditate involuntară a mâinii și a încheieturii radiocarpale, care duce la afectarea mobilității și a funcției mâinii. Mâna este în poziție semi-închisă sau strânsă în pumn, degetele sunt greu de mișcat. Acest lucru tulbură îndeplinirea sarcinilor de zi cu zi, cum ar fi scrierea, apucarea obiectelor sau legarea șireturilor. Hipertonusul muscular persistent (spasmul muscular) provoacă, de asemenea, durere și disconfort la nivelul articulațiilor mâinii. Orteza antispastică pentru mână Ekolife este un dispozitiv medical conceput pentru a reduce spasticitatea mușchilor mâinii și ai încheieturii mâinii.

Descriere

Spasticitatea poate fi cauzată de diverși factori, cum ar fi paralizia cerebrală infantilă, scleroza multiplă, leziunile măduvei spinării, accident vascular cerebral sau traumă cerebrală.

Tratamentul spasticității mâinii include fizioterapie, terapie medicamentoasă și utilizarea de dispozitive de asistență, cum ar fi o orteză antispastică pentru mână. Scopul tratamentului este de a îmbunătăți funcția și mobilitatea mâinii, de a reduce durerea și disconfortul și de a îmbunătăți calitatea generală a vieții.

Unul dintre principalele beneficii ale atelei antispastice pentru mână este că poate ajuta la îmbunătățirea funcției și mobilității mâinii. Atela stabilizează mâna într-o poziție mai funcțională și ajută la întinderea și relaxarea mușchilor, facilitând îndeplinirea unor sarcini precum apucarea, scrierea și manipularea obiectelor mici. Acest lucru oferă pacientului o independență sporită și o calitate a vieții îmbunătățită.

În plus, orteză pentru brațul spastic poate ajuta, de asemenea, la reducerea durerii și a disconfortului cauzate de tonusul muscular anormal. Orteza ajută la menținerea poziției corecte a încheieturii mâinii și a mâinii, ceea ce poate reduce presiunea asupra articulațiilor și poate preveni rănirea în timpul utilizării.

Un alt avantaj al ortezei de mână împotriva spasticității este că este ușor de utilizat și este confecționată din materiale ușoare, respirabile, ce permite purtarea confortabilă perioade lungi de timp.

La Medhelper puteți cumpăra atelă antispastică pentru mână pentru pacienții din Moldova la un preț accesibil. Există mărimi pentru copii și adulți, pentru mâna dreaptă și pentru mâna stângă.

 

Comandă produsul