livrare gratuită
Selectează o Pagină

Ekolife Walk Reflex AFO, orteză rigidă pentru mers (EK05)

750 MDL

 

Ekolife Walk Reflex AFO este o atelă rigidă pentru gleznă și picior, folosită în timpul mersului.  Ea menține piciorul într-o poziție de 90⁰ în raport cu gamba. Aceasta sporește stabilitatea piciorului în timpul mersului, ceea ce îmbunătățește mersul și reduce riscul de împiedicări și căderi.  Fabricat în Turcia.

Descriere

Indicațiile pentru utilizarea atelei – biomecanica deficitară a mersului cauzată de diverse motive:

  • Leziuni ale gleznei (entorse, luxații, leziuni ale tendoanelor)
  • Perioada postoperatorie (după operații la nivelul articulației gleznei, mușchilor, nervilor, tendoanelor piciorului etc.).
  • Sindromul piciorului plegic (“Eguinus”), provocat de accident vascular cerebral, traume craniocerebrale, pareze periferice, sceroza multiplă , paralizie cerebrală infantilă etc.

Fabricată din plastic durabil și foarte ușor, orteza este foarte confortabilă și comod de purtat: este ușor de pus și de scos și poate fi combinată cu majoritatea tipurilor de pantofi.

Atela rigidă peroneala tip Reflex AFO este disponibila pentru piciorul drept (Right) și stâng (Left),  în mărimi pentru copii și adulți (S,M,L,XL).

Puteți cumpăra fixatorul rigid pentru mers Ekolife în Moldova la preț foarte atractiv în magazinul medical specializat Medhelper.

 

Comandă produsul