livrare gratuită
Selectează o Pagină

Corset pentru fracturi de coaste Wingmed (W463)

780 MDL

Bandajul toracic Wingmed pentru fracturi costale este realizat din materiale ușoare și respirabile, are 2 inserții din plastic pe părțile laterale pentru a limita mobilitatea coastelor în timpul respirației. Acest lucru oferă atât confort și flexibilitate, cât și suport și imobilizare adecvată. Designul corsetului pentru coaste are ca scop obținerea unui echilibru între fixare și mobilitate, oferind stabilitate coastelor lezate, permițând în același timp pacientului să se miște și să se reabiliteze mai repede pe măsură ce fracturile costale se vindecă.

Descriere

Beneficiile corsetului toracic Wingmed pentru fracturi costale:

  • Imobilizare: Orteza toracică asigură stabilitate și restricționează mișcarea, permițând fracturii costale să se vindece corespunzător.
  • Reducerea durerii: Prin limitarea mișcărilor, bandajul ajută la ameliorarea durerii și a disconfortului asociate cu fracturile costale.
  • Îmbunătățirea funcției de respirație: Bandajul controlează expansiunea toracelui, împiedicând respirațiile profunde și reducând riscul de complicații respiratorii, cum ar fi pneumonia.
  • Prevenirea complicațiilor: Bandajul toracic ajută la prevenirea complicațiilor, prin asigurarea stabilității și limitarea mișcării paradoxale a coastelor fracturate.
  • Susținerea posturii: Corsetul ajută la menținerea posturii corecte prin reducerea tensiunii asupra coastelor accidentate și a mușchilor din jur.
  • Recuperare mai rapidă: Prin susținerea procesului de vindecare și reducerea stresului asupra zonei accidentate, bandajul contribuie la o recuperare mai rapidă după fracturile costale.

Puteți cumpăra bandajul (corsetul) pentru fracturi de coaste în Moldova în magazinele Medhelper. Livrarea este gratuită, inclusiv livrarea în spitale (în cazul spitalizării pacientului).

Comenzile pot fi preluate online sau prin telefon 079310030, 079454504.

Adresele magazinelor medicale MEDHELPER din Chișinău sunt: strada Toma Ciorba nr. 24 și strada Vladimir Korolenko nr. 9.

Marimile disponibile:

MĂRIMEA CIRCUMFERINȚA TORACELUI, cm
S 70-80
M 80-90
L 90-100
XL 100-110
XXL 110-120

 

Comandă produsul