livrare gratuită
Selectează o Pagină

Orteza pentru umăr tip Velpeau (Dessault), Wingmed (W217)

800 MDL

Orteza Velpeau (bandajul Desseault), este un dispozitiv specializat de fixare utilizat pentru tratamentul conservator al diferitelor afecțiuni ale umărului și ale centurii scapulare. Reprezintă un bandaj textil din material spongios cu benzi de velcro, care susține brațul fixat pe trunchi și imobilizează articulația umărului. Bandajele Velpeau sau Dezo sunt de obicei recomandate  pentru fracturi de claviculă, luxații de umăr, leziuni ale manșetei rotatorilor, întinderi ale ligamentelor umărului și reabilitarea postoperatorie a umărului.

Descriere

Datorită designului special al ortezei Velpo (Dezo), brațul este îndoit în cot la 90⁰, suspendat și strâns fixat de corp în poziția orizontală. Acest lucru asigură relaxarea completă a mușchilor și ligamentelor centurii umărului și fixarea articulației umărului într-o poziție anatomică corectă. Astfel, bandajul ajută la ameliorarea durerii, reduce edemul, limitează mișcarea umărului și permite umărului accidentat să se vindece mai rapid.

Indicații pentru utilizarea ortezei Velpeau:

  1. Fixarea umărului după subluxație sau entorsă a ligamentelor articulației umărului
  2. Leziuni ale mușchilor umărului responsabili de mișcările de rotație
  3. Leziuni ale claviculei, sau a articulației acromio-claviculare.
  4. Fixarea fracturilor (fracturilor) umărului sau a scapulei fără luxație
  5. Reabilitarea după o intervenție chirurgicală la nivelul umărului sau o intervenție chirurgicală asupra țesuturilor moi ale umărului (mușchi, ligamente, tendoane). Permite o recuperare rapidă și ușoară a funcției brațului

Bandajul Velpeau se folosește conform indicației medicului.  Perioada de purtare este, de asemenea, definită de medic.

Compania MedHelper propune pacienților din Moldova bandajul Velpeau/Dezo la preț accesibil de producere turcă.   Exista 2 mărimi, în funcție de distanța de la umăr până la cot:

Mărimea S-M (30-36 cm)

Mărimea L-XL-XXL (36-45 cm)

Adresele magazinelor Medhelper din Chișinău sunt: str. V.Korolenko, nr.9 și str. Toma Ciorba, nr.24.

Comenzile sunt acceptate și online (formularul de comandă de mai jos) și prin telefon: 079 45 45 04, 079 31 00 30, 079 31 00 40

Livrarea este posibilă pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

 

Comandă produsul