livrare gratuită
Selectează o Pagină

Înălțător pentru WC cu mânere și capac Ekolife ( EK-WC)

1,500 MDL

Folosirea toaletei este o nevoie intimă naturală pe care oamenii doresc să o îndeplinească singuri. Dar pentru persoanele în vârstă sau cu handicap, urcatul și coborâtul de pe toaletă reprezintă o provocare serioasă. Scaunul portabil pentru WC cu mânere și capac este un dispozitiv de asistență, conceput pentru a ușura utilizarea toaletei pentru aceste persoane.

Descriere

Ridicatorul de toaletă Ekolife ridică înălțimea vasului de toaletă cu 11 cm, facilitând așezarea și ridicarea, promovând independența și siguranța utilizatorului. Mânerele integrate oferă un sprijin sigur, ajutându-i pe utilizatori să își mențină echilibrul și stabilitatea. În plus, capacul îndeplinește o funcție dublă, asigurând igiena și închizând vasul de toaletă atunci când nu este utilizat. Ridicatorul pentru toaletă cu manere și capac este deosebit de util pentru persoanele în vârstă, persoanele cu probleme de echilibru sau cele care se recuperează după o intervenție chirurgicală.

Produsul este fabricat în Turcia, din plastic durabil și ecologic, de culoare albă. Poate fi curățat cu dezinfectanți pe bază de clor și poate fi spălat cu apă fierbinte până la 75*C.

Greutatea admisă a utilizatorului este de pana la 110 kg.

Puteți procura înălțătorul pentru vasul de WC cu capac și mânere în Chișinău în magazinele MEDHELPER – str. Korolenko 9 și str.Toma Ciorba 24.

De asemenea, puteți plasa o comandă cu livrare gratuită prin completarea unui formular de cerere pe site (vezi mai jos) sau la numerele de telefon: 079 45 45 04, 079 31 00 30, 079 31 00 40.

 

Comandă produsul