livrare gratuită
Selectează o Pagină

Aspen Medical Products – metode inovatoare de stabilizare și fixare a coloanei vertebrale

Aspen Medical Products – este o companie de top din SUA, care și-a dezvoltat cu fermitate și perseverență poziția de lider de-a lungul anilor, excelând prin calitatea producerii ortezelor medicale: centurilor, corsetelor (cervicostate, lumbostate) și altor sisteme de fixare destinate coloanei vertebrale. Filosofia companiei se traduce prin elaborarea soluțiilor inovatoare care vizează terapia non-medicamentoasă a problemelor coloanei vertebrale. De-a lungul a 25 de ani compania și-a concentrat toate cercetările asupra acestei linii de produse medicale, ortezele fiind proiectate sub ghidajul a celor mai iluștri medici și ingineri. Aparatele ortopedice sunt concepute și modelate în concordanță cu particularitățile anatomice și a biomecanicii coloanei vertebrale, precum și a specificului unei patologii specifice (traumatismelor, sindromului algic cronic, dereglărilor de ținută, perioada postoperatorie, spasmelor musculare etc.). Produsele Aspen Medical au câștigat încrederea centrelor de traumatologie, neurochirurgie și reabilitare din SUA. Astăzi, peste 75% din clinicile din America preferă sistemele de fixare a coloanei vertebrale Aspen. Proiectarea științifică a ortezelor vertebrale ortopedice presupune utilizarea tehnologiilor inovatoare și a materiilor prime de cea mai bună calitate. Eficiența tratamentului prin intermediul corsetelor medicale Aspen a fost confirmată de numeroase studii clinice și de recunoașterea internațională tradusă prin multitudinea premiilor și distincțiilor primite. În Moldova corsetele (ortezele) pentru spate și coloana vertebrala Aspen Medical Products le puteți achiziționa în magazinul specializat MedHelper (Chișinău). Compania furnizează o gamă largă de produse destinate oricărui sector al coloanei vertebrale pentru rezolvarea celor mai frecvente patologii ale apatelui. Diversitatea modelelor și mărimilor disponibile, vor asigura confortul cumpărăturilor pentru întreaga familie.

Particularitățile corsetelor medicale Aspen

Experiența de peste 25 de ani a companiei a permis elaborarea unei linii de dispozitive medicale unice, fără analog în lume. Aspen Medical a obținut recunoașterea la nivel mondial prin combinația caracteristicilor simple, dar extrem de valoroase:

 • eficacitatea tratamentului
 • tehnologii inovatoare
 • construcție ușoară și durabilă
 • comoditate și confort de utilizare
 • preț accesibil

Avantajele ortezelor medicale Aspen pentru coloana vertebrală:

 • Independent Compression System – un sistem inovator de compresie diferențială brevetat cu șireturi de tensiune pentru relaxarea eficientă a mușchilor spatelui.
 • Construcție rigidă, non-elastică.
 • Suport ușor și durabil realizat din plastic flexibil, care se conformează formei corpului și elimină tensiunea exercitată asupra spatelui.
 • Disponibilitatea modelelor universale cu lungime reglabilă (ajustabilă).
 • Țesătură respirabilă și durabilă, șireturi de calitate.
 • Igienizarea ușoară a ortezei (lipsa componentelor metalice ale produsului exclude ruginirea detaliilor după spălare).

Vizitați magazinul specializat MedHelper și vă veți convinge personal de calitatea înaltă a corsetelor medicale din SUA. Specialistul nostru vă va ajuta să faceți alegerea corectă și să procurați orteza potrivită pentru dumneavoastră și familia dvs. Fiecare model din gama noastră a fost supus unei serii de studii clinice și este însoțit cu certificat medical corespunzător. Achiziționarea unei centuri pentru coloana vertebrală Aspen, vă va asigura:

 • o fixare sigură a discurilor intervertebrale
 • reducerea rapidă a durerii și prevenirea manifestările ulterioare ale acesteia
 • deplasarea confortabilă chiar și după intervenția operatorie
 • accelera procesul de vindecare și recuperarea completă
 • tratament accesibil cost – eficient

Beneficiile corsetelor Aspen în afectarea coloanei vertebrale

Indicațiile medicale pentru achiziționarea unei orteze medicale vizează condițiile medicale ce necesită limitarea mobilității coloanei vertebrale. Centurile medicale Aspen asigură o fixarea optimă a coloanei vertebrale, reducând sarcina exercitată pe discurile intervertebrale, minimizând spasmul muscular și ameliorând sindromul dolor. Sunt indicate în următoarele situații medicale acute: traumatisme, fracturi ale coloanei vertebrale, perioada postoperatorie, compresie acută a rădăcininilor nervoase, laminectomie, proceduri de decompresie. Sunt indicate în următoarele condiții cronice:

 1. Sindromul dureri mio-fasciale, care reprezintă mai mult de 50% din toate durerile cronice de spate. Acesta apare din cauza efortului fizic, poziției incomode îndelungate (de exemplu, munca sedentară), excesului de greutate, posturii instabile (la copii) etc.
 2. Hernia de disc intervertebral însoțită de sindromul durerii periodice (radiculită).
 3. Procese degenerative discale (legate de vârstă): discurile devin mai plate, mai puțin elastice, încep să exercite presiune asupra rădăcinile nervoase.
 4. Artroza articulațiilor intervertebrale, spondiloartroza (sindromul fațetelor) – este cauza a 15% până la 40% din cazurile de durere lombară
 5. Spondiloza – creșteri osoase spinoase pe vertebre
 6. Spondilolisteza – deplasarea (alunecarea) vertebrelor una față de cealaltă
 7. Stenoza (îngustarea) canalului spinal
 8. Fracturi ale vertebrelor pe fundalul deficitului de calciu (osteoporoză)
 9. Dureri de spate recurente (cauze necunoscute)

Cumpărând un corset ortopedic pentru coloana vertebrală, puteți scăpa de toate problemele de mai sus, utilizarea regulată vă va asigura stoparea/încetinirea progresării problemelor.

aspen vista collar

Unde puteți achiziționa corsetele (ortezele, centurile) pentru spate Aspen în Moldova?

Magazinul specializat MedHelper este reprezentantul oficial, importatorul și distribuitorul exclusiv al Aspen Medical Products în Moldova. Aici puteți găsi cele mai calitative modele de centuri, gulerașe, (cervicostate), corsete, lumbostate și alte orteze ale mărcii americane Aspen. Experții noștri vă vor ajuta să cumpărați orteza potrivită. În incinta magazinului specializat MedHelper puteți cumpăra și gulerașe (cervicostate) pediatrice. Gama largă de produse dispune nu doar de dispozitive curative, dar și de o serie de modele profilactice. Magazinul nostru este situat în orașul Chișinău, str. Korolenko 9. Gândindu-ne la confortul dvs. vă oferim, totodată, posibilitatea să alegeți/procurați online orteza necesară, beneficiind instantaneu de livrare gratuită în orice colț al Moldovei.

Doriți mai multe detalii?

Solicitaţi un apel al consultantului nostru!